Bas Klaassen

Game Artist

Welkom beste bezoeker!

Mijn naam is Bas Klaassen Game artist, 3D artist en Grafisch vormgever. Ik woon in Heerde en heb een diploma in Game Artist die ik heb behaald op het Deltion college in Zwolle. Hier heb ik de basis geleerd van programma's zoals; Photoshop, Flash, Illustrator en 3Dsmax. En ik heb hier de basis geleerd van programmeren in Haxic en C#.

Na het behalen van mijn studie ben ik gaan werken bij Instore Kids Corners. Mijn eerste opdracht was om hun gehele assortiment in 3D te maken. Dit 3D pakket heb ik daarna omgezet in verschillende extensies zodat een groot aantal programma’s dit kan gebruiken. Tijdens dit project heb ik Blender gebruikt in plaats van 3Dsmax.

Na het afronden van dit project en een aantal kleinere projecten kwam de baas met het idee om een studio op te richten genaamd: IKCStudio. Deze studio werd gefocust op het maken van kinderapps en software voor hun speelmodules. Ik heb mij vooral gefocust op onderdelen zoals; User Interface, 2D assets, 3D assets en de totale look & feel van de apps en de software.

profile-picture

"Als grafisch vormgever wil ik altijd iets afleveren waarmee ik zelf tevreden ben. Dit geld natuurlijk ook voor mijn 3D visualisatie. Ik probeer altijd nieuwe dingen uit waarmee ik niet alleen mijn illustraties mooier kan krijgen, maar ook mijn workflow kan versnellen."

Contact

Thank You ! Your email has been delivered.

Mijn gegevens

E-mail:

• bwklaassen@outlook.com


Telefoonnummer:

• 0631695607


Adres:

• Bas Klaassen

• Assendorperstraat 3

• 8181 SJ Heerde